OFFICE DESIGN

Board Room Renovation

A property developer is transitioning to the next generation management. Our brief was to update a board room and to maximize this room’s prime location within the vicinity.

POLYGON Project Board Room
Challenge
  1. Being at the corner of a building, the old layout was not able to showcase the view. The best part of the room is an under utilized space.
  2. The space needed to feel more progressive and sleek.
  3. That cabinet in the middle of the room is actually hiding a huge column which led to the strange layout to begin with.
POLYGON Project Board Room
POLYGON Project Board Room
The Solution

The solution we proposed was to switch the orientation of the room. The huge column was frankly not helpful here. Instead of turning away from it like the previous layout, we used that area as an accent with a small media and storage room.

The resulting layout created more flow within the space. What was once a wasted room at the back became a lounge with a panoramic view of the city.

The thoughtful and disciplined selection of materials with crisp details created a space that is professional and progressive, a reflection of the company’s direction.

Project Information

Program: Board room for property developer

Location: Ortigas Center, Pasig City

Year Completed: 2019

Year Completed: 2019

Client: Private

Design Team: Tim Wong, Michiko Cayno, Marianne Wong

Partners: Maximus Built Solutions Inc.

Photo: Rae Flores

Does your space need updating?